Kaneel tegen mieren?

      Reacties uitgeschakeld voor Kaneel tegen mieren?

Niemand zit te wachten op mieren in huis. Het is niet alleen vervelend. Het kan ook nog eens gevaarlijk zijn als ze steken. Wat kan je doen tegen mieren? Er zijn talloze bestrijdingsmiddelen te vinden, zoals mierenkorrels, mierenpoeder, mierenspray en mierenlokdoosjes. Echter heb je deze middelen momenteel (nog) niet in huis. In dat geval kan je kaneel gebruiken om mieren te bestrijden.

Kaneel tegen mieren

Waarschijnlijk heb je nog wel wat kaneel in huis om direct de mieren in huis te bestrijden. Maar hoe doe je dit? Probeer de looppaden van de mieren te vinden en volg deze naar het beginpunt. Heb je dit punt gevonden? Strooi dan een flinke scheut kaneel op die plek. Het bestrijden van de mieren in huis is hiermee begonnen. De mieren zullen het kaneelpoeder mee terug nemen het nest in, waardoor de rest van de kolonie ook besmet zal worden.

Werkt kaneel voldoende tegen mieren?

Natuurlijk werkt kaneel tegen mieren. Anders hadden wij daar geen blog over geschreven. Echter zijn er vele bestrijdingsmiddelen die effectiever en sneller werken. Neem bijvoorbeeld een van deze bestrijdingsmiddelen die je voor een klein bedrag kan bestellen. Middelen als mierenpoeder, mierenspray, mierenlokdoosjes en mierenkorrels zijn vele malen effectiever dan kaneel.