Mierenbuffet

Heb je last van een mierenplaag? En wil je het complete nest vernietigen? Dan is een mierenbuffet de oplossing! Een mierenbuffet is een navulbare mierenlokdoos dat werkt met de natuurlijke werkzame stof Spinosad. Spinosad is erg effectief voor de bestrijding van mieren in en rond huis.

Voordelen mierenbuffet

  • Vernietigt ook het mierennest
  • Snel resultaat
  • Werkt langdurig tegen mieren
  • Binnens- en buitenshuis te gebruiken
  • Navulbaar

Hoe werkt een mierenbuffet?

Mierenbuffet werkt vrij eenvoudig. Het gif tegen mieren wordt door de werkmieren opgenomen en naar het nest gebracht. Door het voederen van het lokaas met Spinosad aan de andere werkers, larven en de mierenkoningin wordt de complete mierenkolonie uitgeroeid.

Het duurt met ongeveer 1 week tot het volledige mierennest verdwenen is. Wanneer de mierenplaag is opgelost kan je het doosje reinigen. Vervolgens kan je de lokdozen opnieuw gebruiken op andere plaatsen of bij de volgende mierenplaag.

Mierenbuffet kopen

Een mierenbuffet kun je eenvoudig en snel kopen bij Bol.com. Snel bij jou thuis geleverd, zodat je direct kan beginnen met het bestrijden van de mieren. Klik hier om er direct een te bestellen. Ervaar zelf hoe effectief dit bestrijdingsmiddel tegen mieren is.