Mierenlokdoosjes

Een mierenlokdoos is een effectief bestrijdingsmiddel tegen mieren. De lokdoos trekt mieren aan en vernietigt hen. Plaats het product op een plek waar mieren verschijnen of waar de overlast van mieren het grootst is. Heb je een mierenplaag? Dan kan het verstandig zijn om meerdere mierenlokdoosjes te gebruiken.

De zoete lokstoffen in het doosje trekt de mieren aan. Wel is het belangrijk om ze te plaatsen op plekken waar de mieren zijn. Heb je last van mieren in de keuken? Zet dan 2 lokdoosjes in de keuken en 1 in de woonkamer. Als je ze op de juiste plek hebt gezet zal je direct merken dat de mierenplaag minder wordt. Het lokdoosje zorgt meteen voor het bestrijden van de mieren. Mierenlokdozen zijn niet alleen binnenshuis te gebruiken. Je kan ze ook prima in de tuin gebruiken bij een mierenplaag in je tuin.

Mierenlokdoos werking

Een mierenlokdoos zal niet onmiddellijk alle mieren doden of bestrijden. Echter zorgen de giftige lokstoffen ervoor dat een mier die besmet is de hele kolonie kan vergiftigen. Hierdoor pak je direct de bron van het probleem aan. Wat ideaal is bij overlast van mieren. Het kan zijn dat de mieren die bij jou voor overlast zorgen in verschillende levensfase zitten. In dat geval kan het verstandig zijn om een dubbele mierenlokdoos te verkrijgen. Deze bevat meerdere zoetstoffen die mieren in alle levensfases aanspreekt.

Gemiddeld gaan doosjes ongeveer 1 tot 3 maanden mee. In de meeste gevallen is dit genoeg om jouw mierenprobleem te bestrijden. Aangezien mieren vooral in de zomer voorkomen heb je de doosjes niet langer nodig. Hoe lang het duurt voordat een mierenplaag is verdwenen is afhankelijk van hoe groot de mierenkolonie is.

Mierenlokdoos kopen

Heb je last van mieren in huis? Of in de tuin? Dan is het noodzakelijk om één of meerdere mierenlokdoosjes te kopen. Een mierenlokdoos kost gemiddeld 10 euro per stuk. Afhankelijk van de overlast adviseren wij om minimaal 3 lokdoosjes te bestellen. Hoe meer doosjes, hoe sneller de mierenplaag is verdwenen. Wij hebben hieronder de meest populaire en meest effectieve mierenlokdozen voor je op een rijtje gezet: