Mierenpoeder

Een effectieve manier om mieren te bestrijden is het gebruiken van mierenpoeder. Dit bestrijdingsmiddel kan langdurig gebruikt worden om mieren te verdelgen.

Mieren bestrijden met poeder

Mierenpoeder kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door de poeder te strooien bij het nest of bij de openingen waar de mieren uitkomen en weer ingaan zal je de mieren bestrijden. Om effectief de mierenplaag te bestrijden kun je ook nog de looppaden van de mieren bestrooien. Meestal zijn dit randen, kieren of groeven. Wanneer je mierenpoeder gebruikt tegen mieren in het gazon is het verstandig om dit te doen in een droge periode. Tijdens regen is het bestrijden met mierenpoeder zinloos. Bij gebruik binnen adviseren wij om de poeder lands kieren, gaten en plinten te strooien.

Mierenpoeder kopen

Er is niets zo vervelend als overlast van mieren. Daarom is het erg fijn dat je gemakkelijk en snel online mierenpoeder kan bestellen. Bijvoorbeeld deze mierenpoeder van Bol.com is zeer effectief en heb je de volgende dag nog in huis als je het nu besteld. Wij raden aan om er direct twee te bestellen zodat je genoeg hebt om alle mieren te verdelgen.