Mierenkorrels

Mierenkorrels zijn zeer effectief voor het bestrijden van een mierenplaag. Zeker als je de bron (lees het mierennest) kan infecteren met de giftige korrels is dit bestrijdingsmiddel erg snel. Met mierenkorrels kan je een mierenkolonie gemakkelijk verdelgen.

Mierenkorrels gebruiken

Mieren zijn veelal op zoek naar voedsel en dat is natuurlijk niet gek. Mieren gaan regelmatig op pad om voedsel te vinden. Dit is het moment waar heerlijke zoete mierenkorrels te pas komen om ze te bestrijden. De mierenkorrels met gif worden door de mieren meegenomen het nest in, hierdoor wordt het vergif verspreid. Zo kan je eenvoudig het mierennest bestrijden. Kan je het mierennest niet vinden? Dan kan je de mierenkorrels leggen op de looppaden. Mieren die voorbij komen zullen de korrels meenemen het nest in. Hierdoor zullen de mieren in of rondom het nest overlijden.

Mierenkorrels kopen

Je kan gemakkelijk en snel mierenkorrels bestellen via internet. De meest effectieve mierenkorrels kan je bestellen via deze link bij Bol.com. Vandaag besteld, morgen bestrijden. Het scheelt natuurlijk ook dat je de deur niet meer uit hoeft. Wacht niet langer en onderneem actie tegen die vervelende mieren.