Mierenspray

Mierenspray is een effectieve methode om mieren te bestrijden. Zowel binnen als buiten kan je de spray gebruiken. Let wel op dat er geen kleine kinderen of dieren in de buurt zijn of kunnen komen.

Mierenspray gebruiken

Het gebruik van mierenspray is zeer eenvoudig. Eerst even goed schudden voor gebruik en vervolgens kan je beginnen met sprayen. Gebruik de spray op ongeveer 20 á 25 centimeter afstand. Het beste kan je sprayen op de mierenhoop, 3 á 4 seconde sprayen is genoeg. Is de mierenhoop niet te bereiken? Spray dan de looppaden van de mieren. Dit zijn vaak: drempels, kieren, gaten en naden. Mieren zijn veelal op zoek naar voedingsmiddelen. Denk er dus ook aan om plekken rondom de koelkast en voorraadkast goed te sprayen. Het grootste voordeel van mierenspray is dat het snel werkt en zeer effectief. Direct beginnen met het verdelgen van mieren? Bestel deze (zeer effectieve) mierenspray via Bol.com en je kan er morgen beginnen met bestrijden.

Mierenspray bestellen

Online mierenspray bestellen? Hoe weet je nou of je de goede spray besteld? Geloof ons, deze mierenspray bij Bol.com is het meest effectief om mieren te bestrijden. Op het moment dat je veel last hebt van mieren is het aangeraden om er direct twee te bestellen. Om geld te besparen vind je op de website van Bespaardeals een Bol.com kortingscode. Daarnaast kan je ook nog andere bestrijdingsmiddelen bestellen, zoals mierenkorrels, mierenlokdoosjes en mierenpoeder.